Hírek

Hírek

Megjelent a LÖGY Program 2019. évi pályázati felhívása

« Vissza [ 2019. 04. 2. ]

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése és megismertetése az ország más önkormányzataival. A roma és nem roma önkormányzatok együttműködése és a közbiztonsági jó gyakorlatok mellett új témák is indulnak ebben az évben: az önkormányzatok állampolgári részvétel vagy idősgondozás terén is megoszthatják tapasztalataikat.

Tisztelt Polgármester Asszony!
Tisztelt Polgármester Úr!

Felhívom szíves figyelmét a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2019. évi pályázati kiírására.

A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet.

Valamennyi magyarországi helyi önkormányzat elnyerheti a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Díját. Pályázni a mellékelt pályázati formanyomtatvány elektronikus kitöltésével, valamint egy 8-10 szöveges-képes diából álló MS Power Point (PPT) prezentáció és egy 2 perces videó megküldésével lehet.

A pályázatot kinyomtatva egy eredeti és egy másolati példányban postai úton (tértivevényes, ajánlott küldeményként) kell eljuttatni a TÖOSZ címére (1406 Budapest 76 Pf.: 50). A pályázatokat, a prezentációt és a videót elektronikus formában a következő címre kell eljuttatni: sabjan@toosz.hu. A pályázat benyújtás határideje: 2019. április 30.

A 2019. évi pályázati szakasz témái:

•             Idősügyi jó gyakorlatok

•             Állampolgári részvétel

•             Közbiztonsági jó gyakorlatok – az önkormányzat és a polgárőrség együttműködésével

•             Roma és nem roma önkormányzatok együttműködése


A pályázati kiírás: ITT  található

A pályázati formanyomtatvány letölthető: ITT

Várjuk a pályázatokat!

Önkormányzati üdvözlettel:

dr. Gyergyák Ferenc

TÖOSZ főtitkár