Hírek

Hírek

Meghosszabbításra került a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program pályázat beadási határideje

« Vissza [ 2017. 08. 23. ]

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2017. évi pályázati kiírása meghosszabbításra került. Az új határidő: 2017. augusztus 31.

 Tisztelt Polgármester Asszony!

Tisztelt Polgármester Úr!

 

Felhívom szíves figyelmét a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Program 2017. évi pályázati kiírására meghosszabbításra került.

A program célja a legjobb önkormányzati gyakorlatok feltérképezése, és megismertetése az ország más önkormányzataival. A címmel járó díj mellett – olyan hivatalos elismerésben is részesülnek az önkormányzatok, amely az önkormányzati dolgozók és helyi lakosok büszkesége lehet.

Valamennyi magyarországi helyi önkormányzat elnyerheti a Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Díját. Pályázni a mellékelt pályázati formanyomtatvány elektronikus kitöltésével lehet.

A pályázatot kinyomtatva egy eredeti és egy másolati példányban postai úton (tértivevényes, ajánlott küldeményként) kell eljuttatni a TÖOSZ címére (1406 Budapest 76 Pf.: 50). A pályázatokat elektronikus formában a következő címre kell eljuttatni: balla@toosz.hu . A postára adás (postai bélyegző), valamint az elektonikus úton történő megküldés legkésőbbi dátuma : 2017. augusztus 31.

A 2017. pályázati szakasz témái:

  •  „Közös-többszörös” – a településen élő romák és nem romák példaértékű közös(ségi) programjai, tevékenységei
  • Helyi polgárőrség és az önkormányzat együttműködése

 

Várjuk a pályázatokat!

Önkormányzati üdvözlettel:

 

Dr. Gyergyák Ferenc

TÖOSZ főtitkárA pályázati kiírás: ITT található

A pályázati formanyomtatvány letölthető: ITT

 

A Legjobb Önkormányzati Gyakorlatok Programját – a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége (TÖOSZ) az Európa Tanács Helyi és Regionális Demokrácia Szakértői Központja együttműködésével hirdeti meg 2008-tól folyamatosan. A program 2017. évi megvalósításában részt vesz a Magyar Faluszövetség, a Magyar Önkormányzatok Szövetsége, a Belügyminisztérium, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint az Országos Polgárőr Szövetség.